Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Consultant HR voor enkele resultaatopdrachten (overheidsorganisatie)

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-10-2021, einddatum 1-12-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Leeuwarden

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men zoekt een ervaren HR consultant die uitvoering geeft aan meerdere resultaatopdrachten.

Profiel van de opdracht: Ontwikkelen, implementeren en evalueren van het HR beleid op concernniveau. Vertalen en verbinden bestuursakkoord en organisatieplan aan strategisch en modern HR beleid en -instrumenten, zoals bijvoorbeeld SPP, duurzame inzetbaarheid. Maken en uitvoeren van het veranderplan bij de afdeling P&O. Regisseren en coördineren complexe en opgaven overstijgende vraagstukken (SPP, onboarding). Voorbereiden (bestuurlijke) besluitvorming.

Profiel van de manager: HBO of WO diploma, met afgeronde opleidingen op het gebied van HR en changemanagement. Minimaal 10 jaar ervaring met veranderopdrachten en ervaring met het ontwikkelen van HR beleidsthema's. HR ervaring binnen de overheid. Bewezen succesvol op het gebied van changemanagement. Bewezen complexe HR/Organisatie beleidsthema's snel te kunnen doorgronden. Bewezen succesvol te zijn in het ontwikkelen van HR en organisatie beleidsthema's.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 20 september 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)