Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Matchmaker Banenafspraak

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28

Plaats/regio: regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente

Profiel van de opdracht: bemiddelbare kandidaten met een arbeidsbeperking ‘werft’ bij de consulenten doelgroep register en deze duurzaam plaatst naar een bestaande of nieuw gecreëerde baan. We zijn op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige matchmaker banenafspraak. Dit doe je met zowel een sociale als een commerciële instelling. Je werft kandidaten bij de consulenten, voert gesprekken met kandidaten, en coacht hen naar werk.

Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau hebt; 2) Je minimaal 2 jaar werkervaring als Matchmaker hebt in de afgelopen 6 jaar; 3) Je minimaal 1 jaar werkervaring bij een gemeente hebt in de afgelopen 5 jaar; 4) Je werkervaring hebt met de doelgroep arbeidsbeperkten in de afgelopen 5 jaar; 5) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €65 - €79

Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk zaterdag 19-6-2021 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)