Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Strategisch Beleidsadviseur Jeugd

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32

Plaats/regio: regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/werkorganisatie gemeenten

Profiel van de opdracht: Deze opdracht heeft betrekking op de uitvoering van de jeugdzorg voor de gemeente. Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van beleid met betrekking tot jeugd. Daarnaast signaleer en analyseer je aandachtspunten en denk je mee met regionale vraagstukken en rapporteer je naar de leiding, het college en de raad. Als beleidsadviseur geef jij vorm aan de preventieve aanpak jeugd. Vanuit deze rol verbind jij binnen het team Maatschappelijke ontwikkeling de taakvelden.

Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in een functie van beleidsadviseur jeugdzorg voor een gemeente; 2) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt met de gemeentelijke uitvoering van de Jeugdwet in de afgelopen 5 jaar; 3) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt met het gemeentelijk beleid binnen de jeugdwet in de afgelopen 5 jaar; 4) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €65 - €80

Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk zaterdag 19-6-2021 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)