Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Consulent Jeugd

Verwachte opdrachtduur: 20-32 uur (afh v beschikbaarheid) voor minimaal 6 maanden

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in het zuidelijke deel van Zuid-Holland. In verband met tijdelijke ondercapaciteit op de afdeling is men op zoek naar een Consulent Jeugd.

Profiel van de opdracht: Als Consulent jeugd vervul je de adviserende- en indicatierol en staat daarbij vanzelfsprekend in contact met cliënten, hulpverleners en netwerkpartners. Daarbij voer je ook de rol van het casemanagement . Je voert daarnaast de keukentafelgesprekken en vormt de schakel tussen het zorgarrangement (de vroegere indicatiestelling) en de hulpverlening. Je kijkt altijd breder dan je eigen vakgebied en schakelt hiervoor ook met de desbetreffende collega’s.

Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een kandidaat met gemeentelijke ervaring. Het team waar je in zult vallen is collegiaal, kundig en no-nonsense. Je bent een aanpakker en bent goed in staat oplossingen te vinden voor de verschillende vraagstukken. Verder kun je goed schakelen met alle in- en externe betrokkenen. Een SKJ registratie is een eis voor dit project. Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

Opmerkingen: Het gaat hier om een leuk en goed werkend team met een collegiale houding naar elkaar. De teamleider is gedreven, coachend en kundig. Onder haar leiding is het team de afgelopen jaren een zeer sterk team geworden.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)