Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Project Management Ondersteuner ICT

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, optie tot verlenging, 38 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een ambitieuze PMO'er die begrijpt waar de business om vraagt als het gaat om IT support maar ook weet waar en door wie de dienst geleverd kan worden.

Profiel van de opdracht: Inkoop-, licentie- en contractmanagement inclusief financiƫle verwerking en bewaking budgetten. (Project) management ondersteuning: monitoren van voortgang, najagen van actiehouders, opstellen van voortgangsrapportages, managementrapportages actie- en besluitenlijsten, assisteren van manager bij het structureren van de afdelingsactiviteiten. Organiseren van bijeenkomsten en op ad-hoc basis verzorgen van communicatie. Taken zijn voornamelijk administratief maar essentieel voor IT.

Profiel van de manager: Je hebt HBO niveau verkregen door opleiding en/of werkervaring, inclusief relevante vakinhoudelijke opleiding/cursus. Ervaring in een zelfde functies of soortgelijke werkzaamheden bij een IT afdeling of organisatie. Je bent vertrouwd met Office 365 toepassingen en MS Project.

Opmerkingen: Ben je geĆÆnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 15 juni 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)