Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Projectleider Europese aanbesteding financieel systeem

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32-36 uur per wee

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Het huidige systeem (Key2F) wordt vervangen door een nieuw aan te schaffen systeem. Het project vergt een gedegen voorbereiding, aanbesteding en implementatie fase.

Profiel van de opdracht: Aansturen projectorganisatie. Opstellen projectdocumenten. Opstellen documenten benodigd voor bestuurlijke besluitvorming. Opstellen en laten vaststellen business case. Adviseren (gedelegeerd) opdrachtgever. Voorzitten van project overleggen, stuur- en klankbordgroep. Actief beïnvloeden van actoren in de omgeving van het project. Bewaken en sturen op planning, volledigheid en samenhang. Informeren en betrekken van alle stakeholders. Adviseren over implementatie na gunning.

Profiel van de manager: Afgeronde HBO opleiding. Ervaring als projectleider implementatie financieel systeem binnen een gemeentelijke organisatie. Ervaring met financiële processen binnen de overheid en bijbehorende processen, zoals projectmanagement en inkoop. Ervaring met de specifieke mark en de verschillende oplossingsrichtingen. Ervaring met het initiëren en begeleiden van aanbestedingsprocedures. Ervaring met verandermanagement. Ervaring met werken in projecten en sturing geven aan projecten.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 15 juni 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)