Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Teammanager Sociaal Domein gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 20 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een interim teamleider voor het team Jeugd, Onderwijs en RMC- Leerplicht (35 medewerkers). Het team kent grote opgaven, o.a. kostenopgave, innovatie en doorontwikkeling.

Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan de professionals die beleidsmatige en operationeel in het team actief zijn. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, de bijdrage aan de P&C cyclus en het budgetbeheer binnen de daartoe vastgestelde kaders. Je co├Ârdineert in samenwerking met het Servicebureau gemeenten het inkoopbeleid Jeugd. Je voert regie op de implementatie van maatregelen gericht op het beheersen van de kosten van de jeugdzorg en het versterken van het onderwijsaanbod.

Profiel van de manager: Opleiding op minimaal HBO bachelor niveau. Ervaring met regievoering in jeugdzorg en / of onderwijsbeleid in de afgelopen 3 jaar. Kunnen schakelen op diverse borden (bestuur / directie / ambtelijke organisatie). Minimaal 2 jaar ervaring als teammanager bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar. Bekendheid met regionale/lokale vraagstukken op het gebied van jeugdhulp en onderwijs is een pre.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 15 juni 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)