Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Privacyjurist

Verwachte opdrachtduur: Start:23-8-7-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36

Plaats/regio: regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid

Profiel van de opdracht: De Privacy Functionaris is aanspreekpunt op privacy gebied bij de ontwikkeling van een gedeelte van de nieuwe applicaties/verwerkingen. Voor veel van deze nieuwe applicaties/verwerkingen zal in het kader van de Wpg of AVG een GEB (DPIA) moeten worden uitgevoerd. Hij/zij begeleidt dit proces, geeft gedegen informatie over de privacy aspecten en voert, wanneer noodzakelijk, samen met de verantwoordelijke voor de ontwikkeling van de nieuwe applicatie/verwerking een GEB uit.

Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een juridische opleiding op WO niveau hebt; 2) Je in de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar ervaring hebt in het betreffende werkveld; 3) Je ervaring hebt met het uitvoeren van GEB's (DPIA’s) binnen professionele organisaties; 4) Je kennis van- en werkervaring hebt met de Wpg; 5) Je studie specialisatie, zoals in eis 1, is "Privacy"; 6) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €80 - €95

Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk donderdag 17-6-2021 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)