Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Teamleider Jeugd

Verwachte opdrachtduur: 24-32 uur pw minimaal 6 maanden, opbouw in uren is mogelijk.

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Het is een leuke en actieve gemeente die momenteel volop in ontwikkeling is.

Profiel van de opdracht: Het team bestaat uit 12 medewerkers; leuk team zonder pijnpunten; de medewerkers zijn kundig, gedreven en collegiaal. Een coachende leidinggevende past hier dus goed. Als leidinggevende ben je direct verantwoordelijk voor alle zaken betreffende je team. Je ben spreekbuis binnen je vakgebied voor alle in- en externe partijen. Je vertegenwoordigd de gemeente in alle regionale samenwerkingen. Je kijkt kritisch naar de organisatie en de bestaande processen en procedures.

Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een interimmer met ruime gemeentelijke ervaring en een goede actuele kennis ogv Jeugd betreffende alle zaken die momenteel spelen. Je hebt leidinggevende of coördinerende ervaring. Je hebt een coachende stijl van leidinggeven. Je hebt een no-nonsense stijl en een kritische houding. Je gaat een kritisch gesprek niet uit de weg en hebt met name plezier in je werk.

Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)