Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een van onze internationale opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een Freelance/interim Legal Counsel.

Verwachte opdrachtduur: Start op korte termijn voor 3 tot 5 dagen per week, duur van de opdracht zal ongeveer 4 maanden zijn

Plaats/regio: Regio Rijnmond

Profiel van het bedrijf: Deze organisatie is dynamisch, geen dag is hetzelfde en groeit hard door allerlei overnames. Dus wij zoeken voor onze klant een Legal Counsel die een snelle en pragmatische stijl van werken heeft, zaken direct oppakt en ook oplost.

Profiel van de opdracht: Adviseren en ondersteunen van Custom Compliance zaken. Verantwoordelijk voor het beoordelen van alle internationale contracten. Ondersteunen van de M&A Director bij de overnames en ondersteunen bij de integratie van het overgenomen bedrijf. Verantwoordelijk voor de juridische maand- en kwartaal rapportages. Analyseren en interpreteren van allerlei documenten vanuit juridisch en regelgeving perspectief. Tijdens deze opdracht rapporteer je rechtstreeks aan de CFO.

Profiel van de manager: Bachelor- of masterdiploma in (Nederlands) recht, bij voorkeur in bedrijfs- of handelsrecht. Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie in een snel groeiende en dynamische bedrijfsomgeving. Een achtergrond in de juridische advies- of M&A praktijk is een pre. Kennis van douane-expertise en de logistieke sector is een pre. Betrokken, teamplayer en je bent een bouwer. Engels is een must.

Opmerkingen: Het tarief is afhankelijk van relevante kennis en ervaring de tariefindicatie voor deze opdracht ligt rond de € 110,- per uur.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)