Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim EHS&S Manager gezocht voor een tijdelijke opdracht binnen een organisatie in de chemie. Dit ter vervanging van de huidige manager.

Verwachte opdrachtduur: Opdracht heeft een duur tot 31/12/21 met een kans op verlenging. Aantal uur per week bedraagt 40 uur

Plaats/regio: Regio Deventer

Profiel van het bedrijf: Het bedrijf zit in de essentiële chemie. Produceren chemische producten die nodig zijn voor de productie van papier, kunststof, bouwmaterialen, farmaceutica en persoonlijke verzorgingsproducten.

Profiel van de opdracht: Formuleert, ondertekent richtlijnen en procedures en implementeert normen voor functionele discipline. Is in staat om een complexe organisatieomgeving (intern en/of extern) te managen en weet hoe en wanneer te beïnvloeden. Draagt significant bij aan verschillende specifieke gebieden van HSE-agenda 1 - 2 jaar vooruit (d.w.z. procesveiligheid, milieuaansprakelijkheid). Heeft diepgaande en/of brede kennis van en tekent veranderingsprocessen binnen het eigen HSE-discipline.

Profiel van de manager: Relevante academische opleiding of vergelijkbaar, bij voorkeur in scheikunde of milieuwetenschappen, bij voorkeur HVK. Minimaal 6 jaar relevante werkervaring in een chemische/industriële omgeving (bij voorkeur Brzo gerelateerd). Kennis van Risicobeoordelingen (RI&E, HAZOP). Kennis van managementsystemen (ISO9001, ISO14001). Resultaatgericht en innovatief denken. Uitstekende communicatie. Team speler. Vloeiend in Engels en Nederlands.

Opmerkingen: Vervolg profiel van opdracht: Eigenaar van het proces Arbeidshygiëne Risico Management (OHRM) en gerelateerde arbo-onderwerpen. Ondersteunt HSE-gerelateerde (deel)projecten over meerdere disciplines heen (vergunningen, veiligheidsonderzoek).

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)