Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim teammanager binnen het fysieke domein voor gemeente in transitie

Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.

Plaats/regio: Midden Limburg

Profiel van het bedrijf: organisatie in beweging, die op koers is naar een flexibele, wendbare en slagvaardige organisatie gericht op haar omgeving. Een organisatie die zich er van bewust is dat een veranderende samenleving vraagt om een veranderende overheid.

Profiel van de opdracht: Jij bent integraal verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het team (35 medewerkers) dus voor de bedrijfsvoering, de dienstverlening en een organisatieverandering in het team. Je richt je op de volgende speerpunten:Je geeft direct, coachend en faciliterend leiding aan een groep medewerkers. Je levert in samenspraak met het team een visie op het team op de langere termijn. Je betrekt daarbij de formatie en bezetting van het team in relatie tot de opdrachten van het team.

Profiel van de manager: Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van ruimtelijke ordening, bouwkunde of bestuursrecht. Leidinggevende ervaring in een veranderende organisatie (bij voorkeur gemeentelijk) Je bent politiek sensitief en weet een goed evenwicht te vinden binnen het krachtenveld van een gemeentelijke organisatie, toont leiderschap door mensen te verbinden: onderling en aan de opgaves waar de organisatie voor staat. Je bent innovatief, resultaatgericht en verbindend

Opmerkingen: De hoogte van het uurtarief weegt mee in de gunning en ligt maximaal rond de 80 euro excl. reiskosten.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)