Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim manager Regiocoördinator/Projectleider Inburgering Statushouders

Verwachte opdrachtduur: Start: 12-7-2021 Eind: 11-7-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36

Plaats/regio: regio Gelderland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente

Profiel van de opdracht: Jouw uitdagingen zijn het laten landen van inburgering als integraal onderdeel binnen het brede sociaal domein binnen de regio en de gemeenten informeren over relevante ontwikkelingen ten aanzien van de nieuwe Wet Inburgering en ondersteunen bij de voorbereiding op de implementatie daarvan. Dit gaat jou lukken door de deskundigheid en kennis uit te wisselen door voorlichtingsbijeenkomsten te (laten) organiseren. Hierbij mag je experimenteren met en aansturen van initiatieven.

Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een afgeronde opleiding op HBO-niveau hebt; 2) Je ervaring hebt met het werken met inburgeraars/statushouders; 3) Je minimaal 3 jaar ervaring hebt met projectmatig werken; 4) Je ervaring hebt met het bij elkaar brengen van stakeholders; 5) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €62 - €80

Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk maandag 21-6-2021 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)