Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Freelance/interim Business Controller voor een e-commerce reseller in werkkleding.

Verwachte opdrachtduur: De duur is 3 tot 6 maanden met startdatum 1 juli.

Plaats/regio: Oost-Nederland

Profiel van het bedrijf: Groothandel en leverancier.

Profiel van de opdracht: De onderneming groeit hard en de belangrijkste taken tijdens deze opdracht zijn dat er meer gestuurd moet gaan worden op marge. Activity Based Costing moet doorgevoerd gaan worden. Er moeten KPI's komen waarop vervolgens ook gestuurd gaat worden. De commercie moet van de juiste stuurinfo voorzien gaan worden, complexiteitskosten moeten beter inzichtelijk gemaakt worden, er moet op weekbasis gestuurd kunnen worden etc.

Profiel van de manager: Je hebt WO werk- en denkniveau en een afgeronde studie in bedrijfseconomische richting, bij voorkeur RC., Je hebt als business controller ervaring in online fashion retail en met e-commerce, ervaring in groothandel, verstand van techniek en bent data gedreven, ervaring in MKB en bij voorkeur met PE, je denkt in oplossingen en bent in staat om de commercie op basis van de juiste data en cijfers aan te jagen, een goede en stevige gesprekspartner.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)