Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Online Content Marketeer

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Den Haag

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een grote organisatie, een A-merk gevestigd in Den Haag. De organisatie heeft een hoog ambitieniveau.

Profiel van de opdracht: Als Online Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor de optimale inzet van content over jouw producten en diensten. Je zorgt voor een optimale online beleving van bezoekers op de website, en zet daarnaast de middelen digitale nieuwsbrieven en social media in. Je hebt plezier in het continu optimaliseren van jouw producten; je zit graag aan de (CMS)knoppen om de content hiervan steeds effectiever te presenteren.

Profiel van de manager: Voor deze unieke functie zoeken wij een enthousiaste Online Content Marketeer, die past in dit profiel: Een afgeronde HBO/WO-opleiding Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in online content marketing, bij voorkeur in een grotere organisatie Ervaring met customer journeys en gebruikerservaring Ervaring met SEO, social media, conversieoptimalisatie, A/B testen Ervaring met het werken met tools: een CMS, Google Analytics Persoonlijkheid: gedreven, proactief, stakeholder management

Opmerkingen: • Je zorgt voor goede en passende customer journeys • Je bewerkt en redigeert content die je daarna publiceert op de digitale kanalen • Je bent voortdurend op zoek naar mogelijkheden om je producten nog beter te laten scoren. • Je denkt mee met marketeers om campagnedoelstellingen te vertalen naar content kanalen • Je werkt samen met diverse collega’s vanuit de business en specialisten (SEA, SEO, social media, analytics, video en beeld)

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)