Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Verandermanager Security

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2021 Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32

Plaats/regio: regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente

Profiel van de opdracht: In hoofdlijn bestaat het takenpakket uit: Uitvoeren van de CISO taken waaronder vallen: - In geval van naderende dreigingen of calamiteiten uitvoeren van adequate beoordeling en uitwerken scenario’s voor oplossingen waarmee teruggekeerd wordt naar een veilige omgeving; - Coördineren van en rapporteren over de ENSIA audit cyclus; - Het opstellen, bewaken en onderhouden van informatiebeveiligings- en bedrijfscontinuïteitsplannen.

Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een afgeronde WO bachelor opleiding hebt op het gebied van Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbaar; 2) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie, zoals CISO of verandermanager in de afgelopen 5 jaar; 3) Je kennis hebt van informatiebeveiliging en ervaring met audits (EDP); 4) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €75 - €89

Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk maandag 14-6-2021 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)