Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Business Analyst (M&A)

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, full time

Plaats/regio: Midden Nederland

Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever hanteert een buy and built strategy, gesteund door een private equity partij met een stevige groeiambitie. Low code development en software as a service is de core business. Drie bedrijven zijn samengevoegd, wat leidt tot een nieuwe behoefte

Profiel van de opdracht: 1) Een strak 5-year business plan. Alle financials en business prognoses zitten daarin, waaronder cash flow forecasting. Dit business plan wordt elke maand geupdate met de actuals en leidt mede tot beslissingen voor toekomstige overnames. 2) Management reports en dashboards voor alle business functies (bv sales, operations, support) en de board moeten worden verbeterd en of gebouwd.

Profiel van de manager: 5 year business plan moet ‘morgen’ gereed zijn. Daar zit de eerste urgentie. Dan vervolgt de opdracht met het creëren van waardevolle en waarheidsgetrouwe management dashboards.

Opmerkingen: Achtergrond in M&A en of Big4 Transactions services is noodzakelijk om succesvol te kunnen zijn. Zeker als je goede templates hebt voor het snel, efficiënt en mooi bouwen van een 5 year business plan.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)