Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Senior organisatieadviseur en projectleider

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 - 36 uur per week.

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Gemeente dienst

Profiel van de opdracht: Adviseert en begeleidt managers bij het realiseren van gewenste veranderingen in de organisatie, haalt organisatievraagstukken op, verricht onderzoek, maakt een analyse van de huidige situatie, adviseert aanpak en stelt interventies voor. Treedt op als projectleider en legt verbinding met de P&O adviseurs en de stafafdelingen voor ondersteuning.

Profiel van de manager: Je beschikt over afgeronde wo-diploma en minimaal 5 jaar werkervaring als strategisch adviseur op het gebied van organisatieontwikkeling en het adviseren aan directeuren en topmanagement. Minimaal 5 jaar ervaring in het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving op het gebied van: verandermanagement, het opstellen van afwegingskaders en het adviseren aan een managementorganisatie van gemeentelijke dienst. Ruime ervaring op strategisch niveau bij een G-4 gemeente.

Opmerkingen: Graag ontvangen we uw cv (in Word) voorzien van een uurtarief (incl. reiskosten en excl. BTW) voor 11 juni 12.00 uur. Graag alleen reageren wanneer u volledig voldoet aan de functie-eisen, dit zijn 'knock out' criteria.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)