Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Hoofd Verkoop Binnen- en Buitendienst.

Verwachte opdrachtduur: 3 tot 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Limburg

Profiel van het bedrijf: Toonaangevende toeleverancier van halffabricaten in de Benelux voor o.a. infra, pharma en chemie.

Profiel van de opdracht: Dagelijkse leiding geven aan 7 binnen- en 3 buitendienstmedewerkers: overleg, kansen, knelpunten, advisering/training, delegeren en motiveren. Je stimuleert medewerkers om hun targets te halen. Verantwoordelijk voor het calculatie- en offerteproces en verander- en verbeterprojecten. De “linking pin” tussen binnendienst en buitendienst. Onderdeel van het MT dus betrokken bij het gehele reilen en zeilen van de organisatie. Verantwoordelijk voor het opstellen van het nieuwe verkoopplan.

Profiel van de manager: Afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur richting Commercie met technische affiniteit; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Hoofd Verkoop in een (internationaal opererende) business to business onderneming; Zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden; Leidinggevende capaciteiten en een teamwerker; Goede onderhandelaar.

Opmerkingen: Start is z.s.m. CV graag aanleveren vóór 12 juni a.s.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)