Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectleider realisatie integrale toegang

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 20 - 24

Plaats/regio: regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente

Profiel van de opdracht: Momenteel wordt de toegang tot het Sociaal Domein gevormd door een aantal afzonderlijke organisaties met elk een eigen specifieke expertise. Het is de bedoeling dat de toegang tot deze organisaties wordt samengevoegd tot één basisteam. Dit Basisteam wordt de integrale toegang voor alle ondersteuning binnen het Sociaal Domein. Als projectleider geef je uitvoering aan het besluit van de Raad en stuur je het proces naar totstandkoming van de integrale toegang aan door te starten met het basisteam.

Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je werkervaring hebt met de herinrichting van een organisatie en met veranderprocessen; 2) Je minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar hebt als projectleider binnen een gemeentelijke organisatie; 3) Je minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar hebt als projectleider binnen het Sociaal Domein; 4) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €75 - €89

Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk zaterdag 12-6-2021 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)