Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Fund Accountant. Voor een organisatie in Amersfoort zijn wij op zoek naar een ervaren (Fund) Accountant.

Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Amersfoort

Profiel van het bedrijf: Organisatie is een internationale, financiƫle dienstverlener die de administratie voor verschillende beleggers verzorgt. Het kantoor is modern, centraal gelegen en ongeveer 50 man groot. Gedreven, ambitieus, persoonlijk en informeel.

Profiel van de opdracht: -opstellen van berekeningen voor verschillende fondsen met hierbij dagelijkse boekhouding -berekeningen van management en performance fee -voorbereiden van jaarrekeningen -fungeren als contactpersoon voor fondsen en derden -aanmaken van betaalinstructies in diverse systemen -correspondentie met investeerders, aandeelhouders, accountants en banken

Profiel van de manager: Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in een rol als Fund Accountant, maar ook met ervaring als Administrateur/ Assistent Controller pas jij goed in deze rol. Je bent in het bezit van HBO/WO opleiding op het gebied van finance en en al enkele jaren werkervaring.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)