Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Communicatieadviseur Vastgoedorganisatie

Verwachte opdrachtduur: Start: 24-6-2021 Uren per week: 18-22 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Het vertalen van de missie en visie naar een corporate communicatiestrategie. Het ontwikkelen van een strategische communicatieaanpak om het transitieproces te faciliteren. Communiceren over de ontwikkelingen in en de voortgang van het transitieproces. Het organiseren van (online) bijeenkomsten en de productie van diverse middelen als nieuwsbrieven, presentaties en beeldmateriaal.

Profiel van de manager: HBO opleiding op het gebied van communicatie- of marketing, 5 jaar werkervaring op het gebied van communicatieadvies. Recente ervaring als communicatieadviseur in een gemeentelijke of andere overheidsorganisatie. In de afgelopen 10 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met organisatieontwikkeling en verandertrajecten en met communicatie op het gebied van vastgoed.

Opmerkingen: Graag reageren voor 15-6-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)