Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Senior Risk & Compliance Manager

Verwachte opdrachtduur: 6 a 7 maanden, fulltime. Start per 1 oktober.

Plaats/regio: Thuis/Arnhem

Profiel van het bedrijf: Zorgverzekeraar.

Profiel van de opdracht: Je vervult een betrokken rol vanuit de 2e lijn. Je ondersteunt het IT bedrijfsonderdeel op het gebied van risicomanagement en compliance. Gesteund door je kennis en ervaring op IT- gebied identificeer en beoordeel je risico’s die het IT-bedrijfsonderdeel van de verzekeraar loopt, uitgaande van de doelen die ze nastreven. Je stelt kritische vragen. Je voert regelmatig overleg en aan de hand van korte toetsen en rapportages kijk je hoe men de processen en controls (nog) beter kan beheersen.

Profiel van de manager: - Een afgeronde WO-opleiding. - RE / CISA gecertificeerd. - Minimaal 7 jaar relevante werkervaring op het gebied van IT Auditing en/of IT Risk & Compliance - Ervaring binnen een financiële instelling, bij voorkeur bij een zorgverzekeraar. Af en toe zal er in Arnhem op kantoor worden gewerkt, maar in hoofdzaak zal het werk online (vanuit huis) worden verricht.

Opmerkingen: Graag CV in WORD + motivatie + beschikbaarheid + scherp ALL-IN tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)