Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Coördinator buurtwerk gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-2020, einddatum 04-2021, optie tot verlenging, 18 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een coördinator buurtwerk die tevens op dit onderwerp het eerste aanspreekpunt is voor de bestuurder en ambtelijke organisatie.

Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor o.a. de aansturing, monitoring en interne coördinatie van het buurtwerk , w.o. de totstandkoming van de integrale wijkuitvoeringsprogramma\'s en het beheer van de huizen van de wijk en de multifunctionele accommodaties. Aansturing, monitoring en interne coördinatie van de subsidieverlening voor het buurtwerk aan een van de grootste welzijnsinstellingen. Je zit dicht op de uitvoering van het welzijnswerk en hebt een hands on mentaliteit.

Profiel van de manager: WO/HBO-diploma. Minimaal 5 jaar ervaring als adviseur in het sociaal domein. Ruime ervaring met bestuurlijke advisering bij een gemeente. Ruime ervaring met subsidiebeheer. Ruime ervaring met het leiden van complexe projecten en processen. Ervaring met het beheer van grote subsidiedossiers (> € 1.000.000 per jaar). Ervaring met het leiden van complexe ambtelijke processen.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 september 2020.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)