Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een mooie organisatie in Noord-Brabant zijn wij momenteel op zoek naar een Interim Auditor voor de jaarrekeningen en de relevante processen daar omheen.

Verwachte opdrachtduur: - Opdracht voor 7 maanden; - Opdracht voor 36 uur per week;

Plaats/regio: Thuiswerken

Profiel van het bedrijf: Het betreft een mooie gemeente in Noord-Brabant.

Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met het uitvoeren van Audits voor de jaarrekening. Je bent voornamelijk bezig met de rechtmatigheid van de diverse processen daar omheen waardoor je met diverse stakeholders binnen de gemeente contact hebt. Je werkt voornamelijk vanuit huis waardoor jouw woonplaats minder relevant is.

Profiel van de manager: - Je hebt voornamelijk audits uitgevoerd op gemeenten bij de Big4; - Additionele werkervaring als Auditor bij een gemeente is een zeer grote pré; - Werkervaring met Key2Finance is een grote pré; - Je bent communicatief en sociaalvaardig; - Goede thuiswerk faciliteiten zijn zeer belangrijk voor deze opdracht.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)