Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een organisatie in de zorg ben ik op zoek naar Freelance/Interim Financial Controller.

Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 6 maanden met optie tot verlenging.

Plaats/regio: Regio Venlo

Profiel van het bedrijf: De organisatie heeft het momenteel erg druk met alle perikelen. Ze zetten zich met man en macht in om alles op orde te krijgen en dit ook zo te houden.

Profiel van de opdracht: Als Financial Controller zal je voornamelijk aan de slag gaan met de jaarrekeningen, maandrapportages en de verschillende analyses, deze zal je met het team bespreken. Je zal tevens veel bezig zijn met het optimaliseren van de AO/IC-processen. Je maakt ook deel uit van het team dat bezig is met het opstellen van de KPI’s.

Profiel van de manager: - Minimaal drie jaar recente werkervaring als Freelance Financial Controller; - Recente ervaring binnen de zorg is een must; - Gedegen kennis van Navision en Excel; - Je bent gewend om zowel zelfstandig als in teamverband te werken; - Communicatief zeer vaardig.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)