Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor ons bedrijf zoeken wij per direct een Interim Medewerker Debiteurenbeheer voor een periode van 6 maanden.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. 32 uur in de week, bij voorkeur maandag vrij.

Plaats/regio: Apeldoorn

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een duurzame innovatieve organisatie.

Profiel van de opdracht: Zorgen dat facturen juist, volledig en tijdig bij de klant komen en dat betalingen binnen de gestelde termijn worden ontvangen. Dat laatste omvat alle communicatie met de debiteur van betalingsherinnering, betalingsafspraak tot ingebrekestelling en eventueel een incasso traject. Tevens probeer je het betalingsrisico te minimaliseren door een goede inschatting van het kredietrisico (vooraf t/m vereffening). 60% telefonisch, 40% administratief.

Profiel van de manager: We zoeken iemand met al wel enige ervaring met de genoemde werkzaamheden (minimaal 1 a 2 jaar), MBO niveau, flexibel, accuraat en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Opmerkingen: Vanuit huis werken is mogelijk, maar zeker in de beginperiode dien je ook regelmatig op kantoor in Apeldoorn aanwezig te zijn om ingewerkt te worden. Tarief is maximaal €47,00

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)