Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectleider Leren & Ontwikkelen

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-8-2020, einddatum 15-2-2021, optie tot verlenging, 20-24 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een projectleider die verantwoordelijk is voor het opstellen en laten vaststellen van een aansprekende visie en beleid op 'leren en ontwikkelen' met focus op medische/verpleegkundige beroepe

Profiel van de opdracht: Naast bovenstaande regie voeren op het inrichten van uniforme processen op het gebied van leren en ontwikkelen binnen de afdelingen en bouwen aan een toekomstbestendige organisatie brede inbedding op dit gebied. Aansturen van de uitvoering van activiteiten op het terrein van leren en ontwikkelen (zoals de centrale opleidingscommissie, zorg specifiek aanbod zoals nascholingsprogramma's, leergangavonden, bevorderen samenhang in opleidingen.

Profiel van de manager: In de laatste 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als adviseur leren en ontwikkelen bij overheids- of zorgorganisaties met minimaal 750 fte. Minimaal 3 jaar ervaring in de laatste 10 jaar in de rol van projectleider. Ervaring met het werken met medisch/verpleegkundige beroepsgroepen. Kennis van ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) in een omgeving met hoog opgeleide professionals (WO/HBO niveau).

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 14 juli 2020.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)