Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Adviseur Energietransitie ruimtelijke projecten

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-9-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Zwolle

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie die zich ontwikkelt tot een klimaatadaptieve en energieneutrale gemeente. Klimaat en energie zijn leidende principes bij de ruimtelijke projecten waar de gemeente aan werkt.

Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor advisering op het gebied van energieneutrale maatregelen en oplossingen in complexe ruimtelijke projecten. Je maakt de analyse van de opgaven op gebied van energie voor het betreffende project. Je maakt deel uit van integrale projectteams en weet daarin, samen met de andere disciplines, de energieopgaven te vertalen naar haalbare oplossingen en maatregelen. Je adviseert op tactisch en operationeel niveau in projecten. Je bent opdrachtgever richting adviesbureaus.

Profiel van de manager: Afgeronde HBO opleiding op het gebied van energietransitie. Minimaal 5 jaar ervaring als adviseur op gebied van energietransitie in ruimtelijke projecten in de afgelopen 10 jaar. Ervaring als adviseur in integrale complexe ruimtelijke projecten/gebiedsontwikkeling. Ervaring met het adviseren op tactisch en operationeel niveau in projecten.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 augustus 2020.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)