Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Communicatieadviseur gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-8-2020, einddatum 15-1-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Alkmaar

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een tijdelijke communicatieadviseur die ervaren is met projectcommunicatie, interne communicatie, inzet van social media en persvoorlichting.

Profiel van de opdracht: Je adviseert zowel bestuurders als management, projectleiders en beleidsmedewerkers. Je doet alles van het bedenken van een communicatiestrategie tot het schrijven van persberichten. Je denkt mee over manieren om participatie te verbeteren en je helpt bij de organisatie van inwonersavonden. Je bedenkt en voert uit. Je werkt nauw samen met de vakafdelingen die je adviseert en ondersteunt.

Profiel van de manager: Minimaal HBO Communicatie. Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als communicatieadviseur (geen marketing) bij een gemeente. Minimaal 3 jaar aantoonbaar werkervaring met projectcommunicatie. Minimaal 3 jaar aantoonbaar werkervaring met persvoorlichting

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (maximaal € 77,00 exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 juli 2020.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)