Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Ik zoek op het korte termijn een Interim Financial Controller voor een mooie productieorganisatie in het zuidwesten van het land.

Verwachte opdrachtduur: - Een project voor minimaal 6 maanden;

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Het betreft een producent van halffabricaten welke worden gebruikt in machines die terug te zijn in de industrie en scheepvaart.

Profiel van de opdracht: Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het signaleren van financiële ontwikkelingen omtrent de productie. Daarnaast houd jij je bezig met het cashmanagement, het opstellen van KPI’s voor het operationeel management en je beheert de interne administratieve organisatie.

Profiel van de manager: - Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond op bedrijfseconomische richting; - Je hebt de laatste 5 jaar als Financial Controller gewerkt; - Minimaal 3 jaar recente ervaring binnen een productieorganisatie; - Volledig beschikbaar vanaf 20 juli tot 1 september; - Communicatief ben jij zeer vaardig.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)