Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie zijn wij momenteel per direct op zoek naar een ervaren Freelance Interim Senior Controller met ziekenhuis-ervaring.

Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Omgeving Utrecht

Profiel van het bedrijf: Het betreft een mooie organisatie binnen de zorg. Zij verrichten intramurale zorg. Al jarenlang bieden zij hoogwaardige zorg binnen meerdere specialisaties. Zij richten zich o.a. op spoedeisende hulp, plastische chirurgie en cardiologie.

Profiel van de opdracht: Als Freelance Senior Controller zal je komen te werken in een middelgroot team van financials. Je zal veelal schakelen met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van de managementrapportages, het verlenen van assistentie bij het opstellen van de jaarrekening en het stroomlijnen van de huidige werkprocessen. Verder zul je ondersteuning bieden bij doelmatigheidsprojecten.

Profiel van de manager: - In bezit van afgeronde HBO- en/of WO-opleiding; - Minimaal 3 jaar tot 5 jaar recente en aantoonbare werkervaring als Controller binnen ziekenhuizen; - Ervaring met BI tooling; - Ervaren op het gebied van doelmatigheidsprojecten; - Ervaring met veelvuldig schakelen met verschillende afdelingen; - Veel overtuigingskracht.

Opmerkingen: - Direct starten van project; - Project van minimaal 5 maanden; - Grote kans op verlenging van project; - Fulltime invulling; - Vervullen van Senior rol; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project jou interessant? Neem dan direct contact met mij op!

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)