Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie zijn wij per direct opzoek naar een Interim Financial Controller met ervaring in de voedselproductie.

Verwachte opdrachtduur: - Opdracht voor minimaal 3 maanden;

Plaats/regio: Limburg

Profiel van het bedrijf: Deze voedselproducent is al generaties lang toonaangevend in haar branche. Vooroplopen in de ontwikkeling van toegankelijke lekkernijen is de drijfveer van deze onderneming. Dankzij de gemotiveerde medewerkers en halffabricaten van de hoogste kwaliteit zo

Profiel van de opdracht: Als financial controller ben je verantwoordelijk voor de productie van de periodieke rapportages, de winst- en verliesrekening, cashmanagement en het beheren van de administratieve organisatie en interne controles.

Profiel van de manager: - Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding op bedrijfseconomisch gebied; - Je hebt minimaal 3 jaar recente werkervaring in de food-sector; - Je bent analytisch sterk; - Je bent een echte teamspeler; - Je bent per direct beschikbaar.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)