Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Client Success Manager

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, fulltime

Plaats/regio: Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Marketing in Fitnessbranche

Profiel van de opdracht: We zijn op zoek naar een gemotiveerde en resultaatgerichte Customer Succes Manager die onze klanten kan helpen met het behalen van hun doelen. Het is belangrijk dat je sociaal en analytisch bent en duidelijk en effectief kan communiceren. De ideale Customer Succes Manager maakt verbinding met onze klanten en creëert strategieën om hun bedrijf te laten groeien. We zijn op zoek naar iemand die voor 3 maanden kan meedoen aan ons project.

Profiel van de manager: - HBO/WO denkniveau - Vloeiend in de Nederlandse taal, woord en geschrift - Engels: goede basis kennis, binnen bedrijf wordt veel in het Engels gecommuniceerd - Goed tijdsmanagement om werkzaamheden in te plannen - Basiskennis om met diverse Google producten te kunnen werken (Gmail, Drive, Slides, etc.)

Opmerkingen: Tarief maximaal € 50 per uur.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)