Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht Interim HR Adviseur

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden (met optie tot verlenging), gemiddeld 4 dagen per week. Start augustus/september

Plaats/regio: Limburg

Profiel van het bedrijf: VVT Instelling

Profiel van de opdracht: Je adviseert en ondersteunt de leidinggevenden van het primair proces bij tactische en operationele personeelsvraagstukken; Je levert vanuit je expertise en kennis van de organisatie een bijdrage aan HR-projecten om de verbinding tussen de operatie en het HR-beleid te waarborgen; HR-beleid en de bijbehorende processen verder ontwikkelen;

Profiel van de manager: Je hebt een relevante beroepsopleiding op HBO-niveau en als pre actuele kennis van arbeidsjuridische wet- en regelgeving; ervaring in het adviseren van teamleiders in het voeren van gesprekken met medewerkers over hun functioneren, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ervaring binnen de gezondheidszorg is een pre; Je adviezen zijn gebaseerd op heldere analyses en waar mogelijk cijfermatig onderbouwd; je adviesvaardigheden weet je effectief in te zetten.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)