Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Specialist jaarrekening en financieel modellering

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1 August Einddatum 31-12-2020 Optie tot verlenging Ja Gemiddeld 16-24 uur per week

Plaats/regio: Noord-Nederland

Profiel van het bedrijf: Hoger Onderwijs

Profiel van de opdracht: Balans, exploitatie en kasstroom uit AFAS genereren waarbij kennis van Audition een vereiste is. Opstellen Financieel model: dit model is gewenst in verband met onder andere investeringen, langlopende schulden, resultaten, lange termijn, liquiditeit, ratio\'s en mogelijke externe financiering.

Profiel van de manager: ?Actuele kennis van jaarverslaggeving met betrekking tot het hoger beroepsonderwijs ?Operationele ervaring met het opstellen van een financieel model waarin baten, lasten, kasstroom, liquiditeit in relatie worden gebracht. ?Kennis en recente (minder dan 2 jaren geleden) kennis van en ervaring met private activiteiten in het onderwijs in binnen en buitenland.  ?De aangeboden Kandidaat heeft recent (minder dan 2 jaren geleden) minimaal 1 jaar ervaring en goede kennis van Audition.

Opmerkingen: De kandidaat is flexibel beschikbaar voor gemiddeld 16-24 uur per week Opdrachtgever kan gedurende de opdrachtuitvoering het aantal wekelijkse uren bijstellen in overleg met Opdrachtnemer.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)