Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Project procurement manager (Olie/gas)

Verwachte opdrachtduur: tot eind 2021, full-time

Plaats/regio: Europoort

Profiel van het bedrijf: Tankopslagbedrijf investeert in een grote uitbreiding van de opslagcapaciteit (ca. € 75 mio.). Het project is in de tenderfase voor de kleinere pakketten, grotere zijn al aanbesteed. Uitvoering van de grootste 'lots' is al gestart.

Profiel van de opdracht: Als lid van het projectteam richt je je in 1e instantie op het tenderen van de kleinere lots (E&I, piping, mechanical, rotating, inhuur aannemers). Je stelt te de tenderdocumenten op samen met engineering en inkoop. In de bouwfase ben je (mede)verantwoordelijk voor het complete contract management: meerwerk, kwaliteit, planning, boetes, etc.

Profiel van de manager: * Goed bekend met contracteren o.b.v. EPC, EPCM, UAV-gc, FIDIC, sterk in het juridische deel van contracteren * Contract management ervaring voor grote Capex projecten in de olie/gas sector, liefst tankopslag investeringsprojecten * Ook ervaring met inkoop en contractmanagement voor piping, mechanical, civil, rotating, E&I.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)