Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie zijn wij per direct op zoek naar een proactieve Freelance/Interim Salarisadministrateur.

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Het betreft een adviesbureau. Zij hebben een middelgrote organisatie, waarbij de cultuur als informeel aangemerkt wordt.

Profiel van de opdracht: In deze functie zal je samen met je collega Payroll Specialist verantwoordelijk zijn voor o.a. de salarisadministratie en vraagbaak voor de klanten van de organisatie. Verder zal je je focussen op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Profiel van de manager: - Afgeronde PDL-opleiding; - Minimaal 4 jaar relevante ervaring als Freelance Salarisadministrateur; - Ervaring met NMBRs is een must; - Communicatief erg sterk en staat je mannetje; - Je kunt volledig zelfstandig werken.

Opmerkingen: - Project van minimaal 4 maanden; - Korte termijn starten van project; - Informele werksfeer; - Zeer dynamische functie; - Mooie aanvulling op je CV. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)