Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Gezocht Interim Coach/Manager Projectmatige Verhuur. Wij zoeken voor ons bedrijf een No Nonsense Interim Manager die ons team potentiële managers kan coachen tot een hoger niveau. Jij zorgt ervoor dat wij klaar zijn voor the next level. W

Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden voor 16-20 uur per week

Plaats/regio: Zuid Holland

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een klein en snel groeiend bedrijf en marktleider in de projectmatig verhuur binnen de bouw.

Profiel van de opdracht: Om de markt nog beter te bedienen gaat onze bedrijfsstructuur op de schop. Met als doel de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in onze organisatie te beleggen. Om deze verandering door te voeren zijn wij op zoek naar een interim manager die zijn of haar tanden in ons bedrijf kan zetten. Ben jij iemand die potentiele managers kan coachen hun leiderschapsstijl te ontwikkelen? Heb jij de skills om cijfers en de praktijk samen te laten komen?

Profiel van de manager: Jij maakt een scan van de organisatie en zorgt dat het plan wordt aangescherpt. Vervolgens weet jij dit plan samen met 3 managers gefaseerd uit te zetten. Je neemt hierbij een coachende rol aan binnen onze lerende organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor: Het beoordelen van werkprocessen - Het aandragen van verbetervoorstellen - Het opstellen van het veranderplan - Rapportage over de voortgang - Het organiseren van teambuilding sessies - Het begeleiden van de managers in hun ontwikkeling

Opmerkingen: - HBO werk- en denkniveau; - Ruime ervaring met projectmanagement; - Ervaring met implementatie van nieuwe processen en systemen; - In staat tijdig risico’s in de voortgang, kwaliteit en budgettering te signaleren; - Analytisch en communicatief sterk; - Helicopterview, Initiatiefrijk, besluitvaardig, daadkrachtig en overtuigingskracht.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)