Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie zijn wij op zoek naar een ervaren en proactieve Freelance Interim Allround Controller.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Het betreft een innovatief bedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Er heerst een informele werksfeer, waarbij gezelligheid even belangrijk is als hard werken en samen resultaten behalen.

Profiel van de opdracht: Binnen de functie van Controller voor deze organisatie is het van essentieel dat je zeer allround bent. Het betreft een zelfstandige rol, waarbij je onder andere verantwoordelijk zal zijn voor de boekhoudkundige processen, managementrapportages en maand- kwartaal- en jaarafsluitingen.

Profiel van de manager: - Meer dan 5 jaar ervaring als Controller; - Meer dan 3 jaar ervaring in tech-branche; - Goede softwarekennis; - Kan goed zelfstandig werken; - Communicatief sterk; - Woonachtig in de regio Amsterdam.

Opmerkingen: - Per direct starten van project; - Project van minimaal 6 maanden; - Kans op verlenging van project; - Goed uurtarief; - Werken bij een informele organisatie; - Zeer dynamische functie. Lijkt dit project jou interessant? Je kunt reageren door op de “Solliciteren” knop te klikken.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)