Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze klant in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een Tijdelijke/Interim Financieel Medewerker voor 4/5 maanden voor 24 uur per week.

Verwachte opdrachtduur: 4/5 maanden voor 24 uur per week.

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf: De klant is een accountantskantoor in Rotterdam. Het heeft meerdere vestigingen in Nederland en de cultuur is informeel en open. Het team waarin je komt te werken is 3 man groot waar nu 1 persoon met zwangerschapsverlof gaat

Profiel van de opdracht: Wat ga je doen? Debiteurenadministratie (facturen opstellen en verwerken) Debiteurenbeheer

Profiel van de manager: Over jou MBO werk- en denkniveau Kennis van Basecone is een pré Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Geen grote vakanties gepland de komende maanden Je bent communicatief vaardig, flexibel ingesteld en een teamspeler De organisatie en afdeling

Opmerkingen: Zeer scherp uurtarief inclusief reiskosten in relatie tot uitvoerend niveau van de functie. Interim Netwerk bijdrage max. 5% van de totale omzet uit de reactie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)