Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Coördinator Heffen en Waarderen

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: mogelijk Aantal uur per week: 36

Plaats/regio: regio Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/uitvoeringsorganisatie gemeenten

Profiel van de opdracht: • Optimaliseren en coördineren van de werkprocessen en bewaken tijdigheid en kwaliteit van de op te leveren resultaten; • Je levert een bijdrage aan alle voorkomende werkzaamheden binnen het specialisme; • Verantwoordelijk voor vergroten taakvolwassenheid medewerkers; • Contactpersoon Waarderingskamer, taxatiebureau en ketenpartners; • Je levert input ten behoeve van de Kadernota, Begroting en de jaarrekening; • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over relevante ontwikkelingen

Profiel van de manager: 1) Een afgeronde opleiding op minimaal WO bachelor niveau op het gebied van (vastgoed)management; 2) Je staat ingeschreven in de registers van het NRVT kamers Wonen, BV, WOZ en de vakgroep Modelmatig Waarderen; 3) Minimaal 8 jaar relevante werk ervaring met het taakveld WOZ en Belastingen; 4) Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar met het begeleiden en stimuleren van de ontwikkeling van medewerkers belastingen.

Opmerkingen: Je kunt reageren tot: dinsdag 28-1-2020 14.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)