Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze klant, zijn we opzoek naar een Interim Cost engineer.

Verwachte opdrachtduur: 9 maanden, gemiddeld 32 uur per week.

Plaats/regio: Zuid Holland

Profiel van het bedrijf: Door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. Ons net wordt steeds zwaarder belast. Om in de toekomst betrouwbaar te blijven moderniseren wij onze hoogspanningsstations, voeren reconstructies uit en realiseren grote klantaansluitingen.

Profiel van de opdracht: Genoeg te doen dus. De cost engineer is zelfstandig verantwoordelijk voor het financiële plaatje. Je maakt kostprijsberekeningen, zet calculatiemodellen op en met het projectteam onderzoek en kwantificeer je projectrisico’s. Je maakt analyses, zoekt verbeteringen en onderhoud kengetallen en begrotingsparameters. Als jij het betaalbaar houdt, blijft het voor de klant betaalbaar. Verbetermogelijkheden signaleer je en pak je aan. Want we doen dit samen en daar word jij blij van. Genoeg uitdaging i

Profiel van de manager: Je hebt een technische vooropleiding in de richting Elektrotechniek, Bouwkunde, Scheepsbouwkunde, Vliegtuigbouwkunde of vergelijkbaar. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als cost engineer/calculator. Je hebt ruime ervaring met Excel, calculatieprogramma\'s en ERP-systemen (SAP) Je wil je graag (verder) verdiepen in hoogspanningstechniek

Opmerkingen: Interesse? Reageer dan vóór 30 januari, 17.00 uur met een recent *CV, motivatie, minimaal 2 referenties, beschikbaarheid en het uurtarief (incl. reis-, verblijfs-, parkeer- en kosten gebruik eigen mobiele telefoon en/laptop, exclusief BTW).

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)