Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim senior adviseur met ruime ervaring op het gebied van opzetten van marktactiviteiten binnen het onderwijs en/of trainingsdomein. Met een bewezen trackrecord op bovengenoemde vraag.

Verwachte opdrachtduur: 5 maanden. 160 en 200 adviesuren.

Plaats/regio: Zuid-Nederland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een opleider in het zorgdomein.

Profiel van de opdracht: De afgelopen 5 jaar is onze opdrachtgever volop bezig geweest om een marktgerichte nascholingspoot op te zetten. Het succes hiervan geeft de opdrachtgever de overtuiging dat de sector hier behoefte aan heeft en dat de gestelde ambitie haalbaar is. Om dit te staven wil ze advies inschakelen van een senior adviseur die hen kan begeleiden en adviseren op het organisatorische vraagstuk van het ontwikkelen van een aparte businessunit en de kansrijkheid daarvan.

Profiel van de manager: HBO/WO werk- en denkniveau. Ruime ervaring op het gebied van opzetten van marktactiviteiten binnen het onderwijs en/of trainingsdomein. Met een bewezen trackrecord op bovengenoemde vraag. Het advies omhelst tussen de 160 en 200 adviesuren. Waarbij de verwachting is dat het merendeel van de uren in de eerste maanden valt. De hoogte van het tarief zal meewegen in de gunning van de opdracht.

Opmerkingen: Het advies bevat o.a. de volgende indicatoren: - personeel - financiële kengetallen - het verkoop/salesproces intern en extern - accountmanagement - voorwaarden voor continuïteit - ondersteuning vanuit bedrijfsvoering - ICT - marketing Na afloop van de adviesperiode zal de haalbaarheid van een aparte businessunit onderbouwd en inzichtelijk gemaakt zijn op basis van de gestelde criteria.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)