Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim operations manager nutsbedrijf

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week.

Plaats/regio: westen van het land

Profiel van het bedrijf: organisatie actief in de energiebranche. het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van netwerkinfrastructuur is kernactiviteit.

Profiel van de opdracht: aansturen en coachen van een MT van 5 teammanagers. indirect 110 fte. standaardisatie en optimalisatie van (technische) projectenplanning, procesoptimalisatie (LEAN) en ketensamenwerking. verbetering projectmanagement skills. terugbrengen van vertrouwen en rust in de organisatie. ontwikkeling richting operational excellence. inbrengen van cultuur van klant en resultaat gerichtheid.

Profiel van de manager: ervaren lijn en verandermanager en operations manager met een (energie) technische en bedrijfskundige achtergrond. ruime ervaring in energie branche en /of aannemerij. stevige en verbindende leider die makkelijk en snel schakelt tussen werkvloer en hoger management. sociaal intelligent en coachend sterk. motivator, people en procesmanager met een sterk resultaat gerichte werkwijze. goed in stakeholder management.

Opmerkingen: start binnen 2 weken. s.v.p. altijd een actueel nederlandstalig cv in WORD meesturen inclusief een scherpe tarief indicatie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)