Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Senior Beleidsadviseur Financiën

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 17-2-2020, einddatum 16-9-2020, optie tot verlenging 4 x 3 maanden, 16 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor de afdeling Financiën zoekt men een beleidsadviseur met tevens een regisserende en coördinerende rol bij de kostentoedeling 2020, Kadernota 2020 en de aanpassing van het belastingstelsel.

Profiel van de opdracht: Verrichten van doorrekeningen in kosten- en tariefmodellen. Ondersteunen en adviseren bij procesontwerp en procesorganisatie P&C-producten en organiseren draagvlak op ambtelijk en bestuurlijk niveau. Vormgeven, overzien en begeleiden bestuurlijke besluitvorming. Zorgen voor adequate vastlegging van vastgestelde besluiten.

Profiel van de manager: WO-opleiding Economie of vergelijkbaar. >5 jaar ervaring met de omschreven werkzaamheden. >5 jaar ervaring en kennis met de belastingsystematiek van een publieke organisatie. >5 jaar ervaring met het ontwikkelen van scenario’s voor kostentoedeling en het doorrekenen van de consequenties hiervan. Kennis/ervaring met de BBV en BBV-W. >5 jaar kennis/ervaring met de belastingsystematiek van een waterschap.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 29 januari 2020.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)