Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim projectmanager Accounts Payable voor de duur van 3 tot 6 maanden, mogelijk langer. Fulltime, regio Schiphol.

Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week, fulltime

Plaats/regio: Schiphol

Profiel van het bedrijf: internationaal (US listed) bedrijf in Schiphol Rijk

Profiel van de opdracht: In verband met een recente ERP implementatie van Dynamics AX wil de organisatie een optimalisatie en inhaalslag maken met betrekking tot het AP proces. Analyses maken met betrekking tot aging, waarde en leveranciers, wat leidt tot een projectmatig plan van aanpak Het managen van dit AP project, stakeholders en medewerkers in een hectische, dynamische omgeving Processen standarisen, root couses analyseren en definieren In kaart brengen van bredere issues mbt de implementatie

Profiel van de manager: Voor deze uitdagende interim rol zijn wij op zoek naar iemand die de lijnen uit kan zetten, standvastig kan zijn, niet los zal laten, kan duwen als het lastig wordt. Ruime ervaring heeft in het managen van projecten, bij voorkeur in een complexe omgeving * Ervaring in verander/ change management mbt het AP proces, in een complexe ( internationale) omgeving * Ruime ervaring met ERP systemen, bij voorkeur in combinatie met implementatie/ migratie * Uitstekende communicatieve vaardigheden

Opmerkingen: Betreft een fulltime interim functie voor in eerste instantie 3 tot 6 maanden, mogelijk langer. Afhankelijk van senioriteit en relevante ervaring geldt een uurtariefindicatie van € 75 - € 100 per uur incl reiskosten en excl BTW.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)