Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie ben ik momenteel op zoek naar een Freelance/Interim Financieel Adviseur met recente gemeentelijke ervaring.

Verwachte opdrachtduur: - Minimaal 3 maanden en grote kans op verlening;

Plaats/regio: Midden Nederland

Profiel van het bedrijf: Het betreft een reeds gefuseerde gemeente in het midden van het Land met ongeveer 40 duizend inwoners.

Profiel van de opdracht: Deze gemeente gelegen in centraal Nederland is per direct op zoek naar een ervaren Financieel Adviseur. Doordat de gemeente is gefuseerd is er een ervaren Freelance Financieel Adviseur nodig die de gefuseerde financiƫle processen kan stroomlijnen. - Kennis van gemeentelijke wetgevingen.

Profiel van de manager: - HBO / WO werk en denk niveau; - Minimaal 5 jaar relevante en recente ervaring als Financieel Adviseur binnen gemeenten; - Brede software kennis vereist; - Kennis van gemeentelijke wetgevingen.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)