Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim strategisch adviseur HRM voor onze stichting. De afdeling Personeelszaken bestaat uit vier professionals. Hoofd P&O (gedeeltelijk tijdelijk afwezig), twee personeelsfunctionarissen en een HR medewerker.

Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 3-4 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Leiden

Profiel van het bedrijf: De afdeling Bedrijfsvoering is binnen onze stichting een professionele en betrokken dienstverlener, die het onderwijs zo efficiƫnt en effectief mogelijk ondersteunt. Het bestaat uit ICT, Financiƫn, Facilitaire Dienstverlening en Personeelszaken

Profiel van de opdracht: Voor het team P&O zijn we op zoek naar een ad-interim strategisch adviseur HR. Je krijgt de opdracht om te werken aan het strategisch HR-Beleid: - opstellen strategisch beleidsplan ism de portefeuillehouder; - verder uitwerken functiebouwwerk ism portefeuillehouder; - beleid opzetten/ vormgeven op gebied van: - Interne mobiliteit. - Loopbaanbeleid (incl. LC/LD beleid). - Persoonlijke ontwikkeling. - doorontwikkelen van data analyse; - richting geven aan duurzame inzetbaarheid.

Profiel van de manager: De strategisch adviseur HR die wij zoeken: - heeft een opleiding HBO+ / WO op het gebied van HRM/strategisch personeelsmanagement; - heeft minimaal vijf jaar ervaring binnen het vakgebied en binnen het onderwijs; - is beleidsmatig sterk; - is proactief, kordaat (stevig), bekwaam, vakkundig en beschikt over goede contactuele eigenschappen; - is in staat samenbindend te werken aan een gezamenlijke visie; - beschikt over een drive om onderwerpen snel te doorgronden en tot de kern te komen

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)