Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim solution architect HRM applicaties

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, 40 uur per week

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Als IT Solution Architect lever je zelfstandig zowel een doelarchitectuur op voor de HRM functie alsmede een solution intent op voor de vervanging van de huidige payroll en HR functionaliteit. Je doet dit volgens de agile werkwijze binnen. Je stemt goed af met onze enterprise architecten en collega architecten in andere, belendende disciplines. Je haalt actief informatie op bij de business, stemt deze met verschillende stakeholders af en weet deze om te zetten in gedragen voorstellen.

Profiel van de manager: - in het bezit van een opleiding op het gebied van Agile werken conform Safe - aantoonbaar kennis van e-HRM en ervaring met implementatie HRM applicaties - kennis van cloud-based technologie - > 3 jaar ervaring als (solution) architect - ervaring met aanbestedingstrajecten en overheid

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)